Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Scandal sexual la Universitatea de Arhitectură din Bucureşti. Mai multe studente spun că au primit mesaje şi poze indecente de la profesorul lor

Numărul celor care au curaj să vorbească este tot mai mare. Şi nu doar în cazul Bulai. Un alt scandal de hărţuire sexuală în mediul universitar a izbucnit la Universitatea de Arhitectură din Bucureşti, dar şi la Muzeul Naţional de Artă.

de Cristina Filip

la 01.08.2024 , 13:53

În ultimele 12 ore, pe mailul Parchetului au venit alte zece mesaje de la studente care vorbesc despre abuzuri pe care le-au suportat încă de acum 30 de ani. Toate aceste mesaje vor fi analizate de anchetatori. La SNSPA, s-a întrunit astăzi comisia de etică pentru a discuta despre ce e de făcut în perioada următoare. În ultimele zile, pe rețelele de socializare apar tot mai multe mărturii în care studente și foste studente reclamă abuzuri sexuale în interiorul SNSPA, atât din partea lui Alfred Bulai, cât și din partea altor profesori. 

Nu este singură instituție care e zdruncinată de scandaluri sexuale. Ieri s-a aflat despre un profesor de la Universitatea de Arhitectură care le-ar fi trimis mai multor studente atât mesaje, cât și fotografii indecente. De asemenea, ieri, pe masă premierului Marcel Ciolacu au venit mai multe sesizări din partea unor angajați de la Muzeul Național. Una vorbește despre abuzuri sexuale din partea directorului acestei instituții.

Vezi și
Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Scandal sexual la Universitatea de Arhitectură din Bucureşti. Mai multe studente spun că au primit mesaje şi poze indecente de la profesorul lor