Antena Meniu Search
x

Video "M-a înhăţat cu forţă de mijloc şi cu mâna de cap". Şef din Jandarmeria Maramureş, acuzat că sărută colegele: 4 femei şi-au dat demisia doar în luna septembrie

E scandal uriaş la Jandarmeria Maramureş! O angajată îl acuză pe inspectorul şef că a încercat să o sărute cu forţa. Speriată că nu o va crede nimeni, femeia l-a înregistrat pe ascuns. Inspectorul şef este acuzat şi de alţi angajaţi că ar avea un comportament nepotrivit la muncă, iar în ultimele două luni au fost demisii în val. Patru femei au plecat doar în septembrie. Bărbatul neagă toate acuzaţiile. 

de Redactia Observator

la 13.10.2022, 20:18

Vezi și

Agresiunea ar fi avut loc în biroul inspectorului şef, luna trecută. Raluca a crezut că e chemată pentru o discuţie legată de serviciu. A avut parte de o supriză, povesteşte ea

Raluca, victimă: A venit spre mine, m-a înhăţat cu forţă de mijloc şi cu mâna de cap şi m-a tras spre dânsul cu toată forţa cu intenţia clară de a mă săruta. M-am speriat foarte tare şi pur şi simplu l-am lovit cu mâna ca un act instinctiv de a mă apăra, deci nu îmi venea să cred ce se întâmplă.

Reacţia tinerei l-ar fi înfuriat şi mai tare pe inspectorul şef care de teamă că îl va reclama ar fi trecut la ameninţări. 

Raluca, victimă: A început să mă înjure: mă doare fix în p*** de ce-o să faci, cu cine o să vorbeşti, cum o să vorbeşti, oricum va fi cuvântul tău împotriva cuvântului meu, eu în timpul ăla vorbeam peste el şi îi spuneam cum puteţi să mi faceţi aşa ceva, cum aţi îndrăznit să faceţi aşa ceva, el mă înjura. 

Pe acelaşi subiect

Raluca spune că a ieşit din biroul şefului ei cu lacrimi în ochi, iar câţiva colegi şi-ar fi dat seama imediat că ceva este în neregulă cu ea

Raluca, victimă: În mintea mea eram: nu te va crede nimeni. Am sunat-o pe şefa mea întâi, şefa mea era în misiune la Bucureşti, m-am dus la medicul unităţii, după ce i-am raportat şefei mele care m-a crezut. 

Femeia şi-a dat seama că are nevoie de dovezi. Aşa că la patru zile de la incident, s-a întors în biroul şefulu ei şi l-a înregistrat pe ascuns. 

Discuţie victimă-agresor:

Vă rog să-mi daţi cuvântul că nu o să se mai repete niciodată! Vă rog!

Eu chiar sunt foarte scump în a săruta pe cineva.

Să mă trăsnească pe mine Dumnezeu dacă a fost altceva decât să parafrazez înţelegerea noastră şi faptul că discuţia rămâne aici. 

Tu pierzi foarte mult, enorm de mult, pentru bătutul ăsta din gură 

Întotdeauna am avut de pierdut. 

Şeful Jandarmeriei nu recunoaşte nimic.

Petru Marcel Florişteanu, inspector şef: Poziţia mea personală în calitate de persoană vizată în această sesizare este categoric că sunt nevinovat. 

Raluca, victimă: Dânsul nu a negat, a confirmat faptul că el nu sărută pe oricine şi că a vrut să parafeze înţelegerea, care înţelegere? Doar el ştie.

Raluca a depus plângeri la Parchetul Militar, la Poliţie şi la Inspectoratul General al Jandarmeriei

Col. Marius Militaru, Jandarmeria Române: Imediat după primirea acestei sesizări inspectoratul general al jandarmeriei române a transmis solicitarea către instituţiile abilitate să soluţioneze astfel de situaţii.

Petru Marcel Florişteanu, inspector şef: Am fost înştiinţat, sunt primul interesat în lămurirea acestor aspecte şi stau la dspoziţia organelor de anchetă. 

Cinci angajaţi au demisionat în ultimele două luni de la Jandarmeria Maramureş. Patru femei doar în luna septembrie. 

Raluca, victimă: Stresul psihic a fost enorm şi e enorm în continuare, pe care îl pune pe angajaţi, dar să afim cu certudine că acest om le-a agresat şi pe ele sexual eu nu pot că nu am dovezi///şi pentru mine a fost vital să fac rost de dovezi. 

Angajaţii reclamă un mediu de lucru ostil şi spun că inspectorul şef îi terorizează

Ofiţer: Pe orice motiv fie el cât de minor punea presiune, stres continuu, încât oamenii nu mai puteau să lucreze, mergeau cu mare ură la serviciu. Da, avea un comportament de genul acesta cu trivialităţi, cu înjurături.

Petru Marcel Florişteanu are 46 de ani. Este cadru milutar activ al Jandarmeriei Române din 2000, după ce a absolvit Academia de Poliţie şi este la conducerea Jandarmeriei Maramureș din 2014. Inspectorul şef ar fi încălcat şi legile militare, care îi interzic să se împrumute de la subalterni, după ce ar fi luat 5.000 de euro de la un angajat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "M-a înhăţat cu forţă de mijloc şi cu mâna de cap". Şef din Jandarmeria Maramureş, acuzat că sărută colegele: 4 femei şi-au dat demisia doar în luna septembrie