Antena Meniu Search
x

Scandal violent în trafic. Trei bărbaţi şi o femeie şi-au împărţit pumni şi s-au lovit cu maşinile, într-o intersecţie din Sibiu

Un conflict a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, între mai multe persoane, după o șicanare în trafic, anunță Poliția Sibiu.

De Redactia Observator la 20.11.2022, 16:38
stradă din Sibiu noaptea
Scandal violent în trafic, într-o intersecţie din Sibiu - Shutterstock

Sâmbătă seara, în jurul orei 23:55, în timp ce conduceau două autoturisme pe strada Constituției din municipiul Sibiu, s-ar fi produs o șicanare între doi conducători auto, o femeie în vârstă de 40 de ani, din judeţul Sibiu, respectiv un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Olt.

Şicanare în trafic, într-o intersecţie din Sibiu

Potrivit Mediafax, după ce au oprit la semaforul din intersecția cu strada 9 Mai, pasagerul din mașina condusă de femeie, un sibian în vârstă de 43 de ani, și șoferul celuilalt autoturism au coborât din mașini, după care primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celălalt în zona capului.

Pasagerul din mașina condusă de către bărbat, sibian în vârstă de 35 de ani, a coborât și el din mașină pentru a aplana starea conflictuală, poziționându-se împreună cu prietenul său în fața celuilalt autoturism la volanul căruia se afla femeia. În acest moment, femeia ar fi accelerat conducând spre cei doi bărbați, lovindu-l pe șofer în zona membrelor inferioare și acroșându-l ușor pe pasager.

Imediat după acest incident, femeia a oprit, la volan urcându-se bărbatul de 43 de ani care ar fi demarat spre pasagerul din cealaltă mașină, l-ar fi lovit, l-ar fi purtat pe capotă câțiva zeci de metri, după care ar fi virat brusc, bărbatul căzând pe partea carosabilă, iar șoferul continuându-și deplasarea. Cele patru persoane au fost identificate la spital. Conducătorul auto și pasagerul din mașina sa au primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgență polițiști de investigații criminale și polițiști criminaliști din cadrul I.P.J. Sibiu, însoțiți de procuror criminalist, în urma cercetărilor efectuate conturându-se suspiciunea rezonabilă privind comiterea infracțiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv tentativă la omor. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmând ca, în urma anchetei, să fie stabilite cu exactitate toate circumstanțele săvârșirii faptelor în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Scandal violent în trafic. Trei bărbaţi şi o femeie şi-au împărţit pumni şi s-au lovit cu maşinile, într-o intersecţie din Sibiu