Antena Meniu Search
x

Video Scene ca-n filme în Târgu Neamț: Un tânăr a intrat cu o sabie de peste 1 metru într-un cazinou

Momente de panică într-o sală de jocuri din orașul Târgu Neamț. Un bărbat de 31 de ani a intrat în incintă cu o sabie lungă de peste un metru, ca-n filmele de epocă. Incidentul s-a petrecut duminică, 5 martie.

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 17:14

tânăr cu sabia la păcănele în Târgu Neamț
Scene ca-n filme în Târgu Neamț: Un tânăr a intrat cu o sabie de peste 1 metru într-un cazinou - zch.ro

Nu mică le-a fost mirarea celor din cazinou atunci când tânărul a intrat cu sabia, scriu jurnaliștii de la ZCHnews. Cum în zonă nu se turna nicio peliculă, agentul de pază a sunat imediat la poliție, temându-se de ce e mai rău. Fără a opune mare rezistență, individul a fost condus la sediul poliției din Târgu Neamț și pus să dea explicații.

"La data de 5 martie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au fost fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui cazinou, din Târgu Neamț, se află o persoană ce are asupra sa o sabie. Persoana în cauză, un bărbat de 31 de ani, din Târgu Neamț, a fost imobilizată de polițiști și condusă la sediul Poliției orașului Târgu Neamț pentru audiere. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", a declarat Ramona Ciofu, de la IPJ Neamț.

Potrivit martorilor, sabia a fost luată în custodia poliției de la gardianul care asigura paza incintei. Tânărul riscă închisoare de la 6 luni la 2 ani, dar în cazul în care se află la prima abatere ar putea scăpa doar cu o amendă contravențională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scene ca-n filme în Târgu Neamț: Un tânăr a intrat cu o sabie de peste 1 metru într-un cazinou