Antena Meniu Search
x

SCENE DE GROAZĂ în Italia! Cinci tineri ROMÂNI, STRIVIŢI într-un cumplit accident. Doi dintre ei, cu vârste de 14 şi 17 ani, au murit pe loc. Ceilalţi sunt în stare critică (IMAGINI ŞOCANTE)

Doi copii, de 14 şi 17 ani, au murit pe loc într-un groaznic accident ce s-a produs ieri seară, pe o stradă din localitatea italiană Palosco, provincia Bergamo.

Doi copii, de 14 şi 17 ani, au murit pe loc într-un groaznic accident ce s-a produs ieri seară, pe o stradă din localitatea italiană Palosco, provincia Bergamo. Alţi trei conaţionali, care se aflau în aceeaşi, sunt în stare gravă.

Potrivit presei locale, maşina în care se aflau cei cinci români, un Ford Focus, se îndrepta spre localitatea Rudiano. Din primele informaţii, se pare că şoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un copac, după care maşina a ricoşat într-o construcţie din beton aflată la marginea drumului.

În urma impactului, extrem de violent, doi tineri, cu vârste de 14 şi 17 ani, au murit pe loc.

Alţi trei tineri, cu vârste de 15, 18 şi 24 de ani, au fost grav rănite şi transportate la spitale din Brescia şi Pontoglio.

Cei doi copii care au sfârşit în acest accident se numesc Pietro Joia şi Francesco Gheorghe, scriu jurnaliştii de la giornaleditreviglio.it.

Toate victimele accidentului sunt de naţionalitate română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » SCENE DE GROAZĂ în Italia! Cinci tineri ROMÂNI, STRIVIŢI într-un cumplit accident. Doi dintre ei, cu vârste de 14 şi 17 ani, au murit pe loc. Ceilalţi sunt în stare critică (IMAGINI ŞOCANTE)