Antena Meniu Search
x

MĂRTURIE HALUCINANTĂ în cazul tinerilor ARŞI DE VII în cumplitul accident din Suceava: "I-am auzit ţipând! Maşina a luat foc instantaneu" (VIDEO ŞOCANT)

Un teribil accident a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 3.30, pe drumul național 17 care leagă Suceava de Gura Humorului.

Un teribil accident a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 3.30, pe drumul național 17 care leagă Suceava de Gura Humorului.

Citeşte şi: PREMONIŢIE cutremurătoare a Simonei, fata care a ARS DE VIE, împreună cu alţi patru tineri, în carnagiul din Suceava! Adolescenta şi-a anunţat MOARTEA cu câteva ore înainte de tragedie

Citeşte şi: A fost identificată A CINCEA VICTIMĂ a carnagiului din Suceava! Simona A ARS DE VIE împreună cu alţi patru tineri într-un cumplit accident de maşină (VIDEO)

În curba de la intrarea în Ilișești dinspre Suceava, un Audi în care se aflau cinci persoane a fost scăpat de sub control de șofer.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: Cine sunt tinerii care AU ARS DE VII în cumplitul accident din Suceava! Cei cinci se întorceau de la o petrecere de Halloween 

Autovehiculul care circula cu viteză foarte mare a lovit mai întâi un autocamion al unei firme de lactate, după care a fost aruncat într-o altă maşină, iar mai apoi s-a răsturnat pe şosea.

GALERIE FOTO: MĂRTURIE HALUCINANTĂ în cazul tinerilor ARŞI DE VII în cumplitul accident din Suceava: "I-am auzit ţipând! Maşina a luat foc instantaneu"

În urma impactului, autoturismul marca Audi a luat foc și a ars ca o torță, cei cinci pasageri ai maşinii sfârşind carbonizaţi. 

Vasile Niculiță, în vârstă de 40 de ani, din Brașca, se deplasa la acea oră spre Suceava la volanul unui VW Tiguan. Bărbatul este şofer de TIR şi urma să plece în cursă, iar grozăvia la care a fost martor l-a marcat profund.

Citeşte şi: Lacrimi şi mesaje sfâşietoare pentru tinerii care murit CARBONIZAŢI în accidentul din Suceava! ULTIMUL MESAJ postat pe Facebook de Ciprian, băiatul care a provocat TRAGEDIA

„Eram în spatele autocamionului când mașina a venit cu viteză și a intrat în roata din stânga față a acestuia, după care a ricoșat în mine. Când a intrat în camion, autoturismul s-a aprins, când m-a lovit pe mine era aprins, deci luase foc. A luat foc instantaneu, în momentul în care a intrat în roata camionului. Am ieșit cu greu din mașină, ușa fiind blocată în urma impactului. Mașina care m-a lovit a intrat în mine, după care a fost aruncată circa 2 metri, înapoi pe șosea. Ei au venit de-a latul drumului și au intrat cu partea laterală în mine. Veneau pe o parte, au intrat în curbă cu viteză foarte mare, cred că aveau 200 de km pe oră.

Când am văzut farurile am oprit deja și eu eram oprit în momentul în care au intrat în mine. În mașină nu am văzut nimic, că luase foc, am auzit doar țipând, am dat cu stingătorul mic al mașinii dar s-a terminat și nu am reușit să sting. Am auzit țipând în mașină dar mașina bubuia, au început să explodeze cauciucurile. Am sunat la 112, dar deja sunase altcineva”, a declarat bărbatul, potrivit monitorulsv.ro.

Poliţiştii şi reprezentanţii ISU Suceava spun că rar le-a fost dat să vadă un astfel de eveniment, iar bucăţi de carne din trupurile celor decedaţi au fost aruncate pe carosabil şi prin toată zona de impact.

Citeşte şi: DE AICI au plecat cei cinci tineri care AU ARS DE VII în groaznicul accident din Suceava! IMAGINI surprinse cu puţin timp înainte de producerea tragediei (VIDEO) 

În urma accidentului, alte trei persoane din celelalte două mașini au fost rănite, iar una dintre ele a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » MĂRTURIE HALUCINANTĂ în cazul tinerilor ARŞI DE VII în cumplitul accident din Suceava: "I-am auzit ţipând! Maşina a luat foc instantaneu" (VIDEO ŞOCANT)