Antena Meniu Search
x

SCENE de groază la Cluj! Rampa de gunoi Pata Rât ARDE cu flăcări uriașe. Pompierii au intervenit cu zeci de mașini (VIDEO)

Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri seară, la rampa temporară de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât.

Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri seară, la rampa temporară de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât.

UPDATE 08.30. Incendiul de la rampa temporară de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât nu a fost stins nici după 11 ore de către pompieri, dar flăcările s-au redus şi au mai rămas focare mocnite care se sting punctual.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că pompierii cercetează cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

"Flăcările au fost reduse în cursul nopţi dar au rămas echipaje în supraveghere pentru că e vorba de o suprafaţă mare, mai sunt focare mocnite care mai ard şi care se sting punctual. Trebuie redusă degajarea de fum, dar incendiul s-a redus considerabil. Cauzele izbucnirii incendiului nu se cunosc, pompierii cercetează încă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat", a spus Biriş.

Pe acelaşi subiect

Incendiul se întinde pe o suprafața de aproximativ 1000 de metri pătrați, potrivit ISU Cluj.

La fața locului acționează 32 de militari cu 8 autospeciale/utilaje și 1 autospecială și 2 utilaje ale RADP.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului Cluj, Aurel Cherecheş.

Incendiul este vizibil de la distanță, iar mai mulți clujeni au postat deja imagini pe rețelele de socializare.

“Așa nu am văzut înca să ardă, să se vadă de peste deal flăcările”, a scris un internaut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » SCENE de groază la Cluj! Rampa de gunoi Pata Rât ARDE cu flăcări uriașe. Pompierii au intervenit cu zeci de mașini (VIDEO)