Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene incredibile pe străzile din Cluj! Un bărbat este luat şi plimbat pe capotă, după ce s-a certat cu şoferul unui Duster (Video)

O ceartă între doi şoferi, pe o stradă din Cluj, putea să aibă urmări grave, după ce unul dintre bărbaţi a fost luat pe capotă de celălalt.

de Redactia Observator

la 26.03.2018 , 15:21

Scene incredibile pe străzile din Cluj! Un bărbat este luat şi plimbat pe capotă, după ce s-a certat cu şoferul unui Duster (VIdeo)

O ceartă între doi şoferi, pe o stradă din Cluj, putea să aibă urmări grave, după ce unul dintre bărbaţi a fost luat pe capotă de celălalt.

Scenele au avut loc pe calea Florești, în zona unui supermarket, şi au fost filmate de ceilalţi participanţi la trafic.

La un moment dat, după ce bărbatul a coborât de pe capotă, şoferul Dusterului a demarat în trombă. Ce a urmat, vedeţi mai jos:

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Scene incredibile pe străzile din Cluj! Un bărbat este luat şi plimbat pe capotă, după ce s-a certat cu şoferul unui Duster (Video)