Antena Meniu Search
x

Video Scene ireale într-o comună din Argeş: primarul dus la închisoare de poliţişti direct din sediul primăriei. Edilul a negat sentinţa până în ultima secundă

Situaţie halucinantă într-o comună din Argeş unde primarul a fost dus la închisoare direct din sediul primăriei. Condamnat la patru ani de detenţie pentru evaziune fiscală, edilul a negat sentinţa definitivă chiar şi în momentul în care era luat de poliţişti.

de Cristi Georgescu

la 15.12.2023, 14:13

Vezi și

Este vorba despre o condamnare definitivă a Curţii de Apel Piteşti pe numele primarului PSD Marius Manole. El a fost judecat pentru fapte comise între anii 2012-2013. La acea vreme, spun judecătorii, ar fi prejudiciat bugetul statului cu peste 600.000 de lei pe când era director general al unei societăţi private.

Edilul din Aninoasa era la primul mandat. A fost susţinut în campania electorală de organizaţia PSD Mioveni care era condusă la acea vreme de fostul primar Ion Georgescu care în prezent se află şi el într-un penitenciar. Condamnarea primarului a fost o surpriză şi pentru oamenii din Aninoasa. După executarea pedepesei, Marius Manole nu are voie să mai ocupe funcţii publice timp de 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Scene ireale într-o comună din Argeş: primarul dus la închisoare de poliţişti direct din sediul primăriei. Edilul a negat sentinţa până în ultima secundă