Antena Meniu Search
x

Scene SCANDALOASE într-un parc din Năvodari: 'A ademenit-o, i-a pus mâna pe coapse şi i-a palpat sânii!'

Scene scandaloase într-un parc din Năvodari! Un pedofil a terorizat copiii, iar o mămică a povestit cum bărbatul i-a agresat sexual fetița de 13 ani.

Bărbatul a fost reținut de Poliție după ce ar fi abuzat sexual o fetiță în parc

Scene scandaloase într-un parc din Năvodari! Un pedofil a terorizat copiii, iar o mămică a povestit cum bărbatul i-a agresat sexual fetița de 13 ani.

”Prin intermediul acestui grup din oraşul nostru (Orașul Năvodari), doresc să precizez că astăzi (luni – n.r.) a fost o zi devastatoare pentru mine, când am aflat de la copilul meu, care ieşise la o mică plimbare cu căţelul, lângă parcul de lângă Școala 3 (zona cu iarbă din apropierea terenului), pe la ora 16.00. Un domn, care are şi el un câine de rasă, cocker, se pare că ar locui prin împrejurimi, în zona Alfa Beta, a fost atât de nemernic încât mi-a acostat fata, ademenind-o cu întrebări şi alintături despre căţelul nostru, un junior de cinci luni, rasa bichon havanez. Fata a realizat imediat că ceva este în neregulă cu comportamentul individului, în momentul când îi explica câinelui că o să-l lase fără mama şi în secundă doi a prins-o de antebraţ, a strâns-o şi, pentru câteva momente, i-a pus şi mâna la gât, apoi, fără neruşinare, pe coapse, efectiv lipind-o de el, urmând şi gestul de palpare sau cum s-o numi al sânilor. Este groaznic să i se întâmple aşa ceva unei fete, la o ieşire în parc, la doi paşi de casă. Copilul s-a zbătut efectiv să se elibereze din braţele vânjoase ale lui, spunându-i că spune părinţilor şi la poliţie”, a scris Iulia pe Facebook.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reținut de polițiști și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Scene SCANDALOASE într-un parc din Năvodari: 'A ademenit-o, i-a pus mâna pe coapse şi i-a palpat sânii!'