Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Schema prin care doi tineri au pus benzină fără să plătească, în Tuzla. Aveau şi plăcuţe cu numere furate

Doi tineri sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au alimentat o maşină cu combustibil de la o staţie din judeţul Constanţa, iar apoi au plecat fără să plătească, prejudiciul fiind de aproape 300 de lei. Anchetatorii au precizat că cei doi au schimbat numerele de înmatriculare ale maşinii cu altele furate de la un alt autoturism.

de Redactia Observator

la 13.08.2024 , 13:31

- Shutterstock

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, marţi, că au reuşit să identifice persoanele care, în data de 6 august, au alimentat un autoturism cu carburant şi nu au achitat contravaloarea acestuia.

Au fugit fără să plătească

”Astfel, la data de 6 august, în jurul orei 16:40, doi tineri, de 18 şi 20 de ani, ar fi oprit într-o staţie de carburant, din localitatea Tuzla, şi ar fi alimentat autoturismul cu care se deplasau cu combustibil în valoare de 288 de lei, părăsind ulterior zona, fără a achita contravaloarea.

Articolul continuă după reclamă

Din cercetările poliţiştilor, a reieşit faptul că cei doi, înainte de comiterea faptei, ar fi schimbat numerele de înmatriculare cu numere sustrase de la un alt autovehicul. Totodată, după ce ar fi părăsit benzinăria, tinerii ar fi demontat şi abandonat numerele sustrase, pe strada Lalelelor din localitatea Tuzla, ulterior remontând numerele de înmatriculare atribuite vehiculului respectiv”, au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa, potrivit news.ro.

Poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de furt şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu nuamăr fals de înmatriculare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Schema prin care doi tineri au pus benzină fără să plătească, în Tuzla. Aveau şi plăcuţe cu numere furate