Antena Meniu Search
x

O scurgere de gaze a provocat explozia din blocul din Târgu Mureș

Momente de panică pentru zeci de familii din Târgu Mureş. Un apartament din blocul în care locuiau a explodat, iar deflagraţia a fost urmată de incendiu.

Vezi și

Momente de panică pentru zeci de familii din Târgu Mureş. Un apartament din blocul în care locuiau a explodat, iar deflagraţia a fost urmată de incendiu. 11 apartamente au fost distruse, iar 18 oameni au fost evacuaţi de urgenţă. Suflul a fost atât de puternic încât au existat pagube şi la clădirile învecinate. În apartamentul care a sărit în aer, proprietarul a suferit arsuri grave.

Primele imagini surprinse după explozia care a zguduit din temelii un bloc din Târgu Mureş arată cât de puternică a fost deflagraţia. Trei maşini parcate în apropiere au fost distruse. Iar flăcările care au izbucnit ulterior au avut câţiva metri înălţime.

Totul s-a întâmplat puţin după ora 3 dimineata. Proprietarul unui apartament de la parterul blocului a simţit miros de gaz. Cu toate acestea, a aprins lumina, moment în care s-a declanşat explozia care pur şi simplu l-a aruncat pe geam.

18 oameni, printre care şi doi copii de 2 şi 10 ani, au fost evacuaţi. S-au putut întoarce în casele lor după ce inspectorii în construcţii i-au asigurat că structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată. În total, 11 locuinţe au fost distruse.

În apartamentul în care s-a produs deflagraţia nu se mai poate locui. Aici existau două sobe conectate la gaz. Poliţiştii încearcă acum să afle dacă instalaţia avea avizele şi verificările la zi. Conform legii, revizia se face la fiecare doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O scurgere de gaze a provocat explozia din blocul din Târgu Mureș