Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Scurgeri de carburant pe şosea, după ce o cisternă condusă de un ucrainean a derapat și a intrat în gardul unei case, pe DN 85

A fost panică mare, aseară, pe drumul european 85, în Limpeziş, Buzău. O cisternă încărcată cu 30 de tone de motorină a derapat și a intrat în gardul unei case, după incident, pe şosea, observându-se scurgeri de carburant.

de Redactia Observator

la 28.09.2022 , 07:42

Autorităţile au intrat imediat în alertă şi au securizat zona, oamenii din zonă fiind evacuați imediat iar traficul restricționat. Din fericire, carburantul de pe şosea era de la rezervorul camionului, care s-a spart și nu din cisternă.

Conform poliţiştilor, accidentul, care a avut loc în apropiere de o trecere de pietoni, s-ar fi produs din cauza şoferului, un ucrainean de 54 de ani, care a observat târziu pe zebră trei pietoni. A frânat brusc, dar, din cauza carosabilului umed, a derapat și a intrat în gardul casei. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Evenimente » Scurgeri de carburant pe şosea, după ce o cisternă condusă de un ucrainean a derapat și a intrat în gardul unei case, pe DN 85