Antena Meniu Search
x

Video "Se uită la babe şi le dă follow". Reacţia colegilor, după ce au văzut imaginile cu vatmanul care stă pe TikTok în cabină

Tramvai pe pilot automat, surprins în Bucureşti! Nu, nu vorbim despre o inovaţie a celor de la STB, ci despre gestul iresponsabil al unui vatman, surprins de călători. În loc să fie atent la trafic, bărbatul a fost filmat în timp ce urmărea videoclipuri pe TikTok. Ca să nu fie văzut de alţi şoferi sau, mai rău, de poliţie, bărbatul şi-a pus paravan o foaie de hârtie. STB nu a comentat incidentul până la acest moment. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 23.05.2022, 19:28

Vezi și

Bucureşti, sâmbătă seară, tramvaiul 23. Un vatman dirijează vehiculul cu... puterea minţii. Mâinile îi sunt pe telefon şi ochii la clipurile de pe TikTok. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca să nu fie văzut de alţi şoferi sau de poliţişti, vatmanul şi-a pus o foaie de hârtie pe post de paravan. N-a scăpat, însă, de vigilenţa călătorilor, care au filmat momentul. 

Martor: Putea să îi sară un copil în faţa tramvaiului. Stătea pe TikTok şi se uita la o femeie. Se uita foarte concentrat la ea, era prins acolo, în treaba lui. 

Pe acelaşi subiect

Andre Rotaru, reporter Observator: Femeia care a asistat la întreaga scenă povesteşte că, după ce a coborât din tramvai, a încercat să îi atragă atenţia vatmanului, însă acesta din urmă nu ar fi făcut decât să ţipe la ea şi să îşi vadă mai departe de drum.

Martor: A zis că el asta face, că el conduce... Habar nu am. 

Am arătat imaginile şi colegilor vatmanului. 

Vatmani: Inadmisibil. -O singură secundă este suficient pentru o nenorocire. 

- E foarte periculos pentru tot traficul.

-  Fiecare coleg are concepţia lui. 

Vatman cu ochii în telefon

Călătorii nu sunt la fel de îngăduitori.

Călători: Nu mi se pare normal. Se puteau întâmpla orice fel de accidente. Să-i ia permisul. 09,38 Poate accidenta oameni. 

Nu este pentru prima oară când oamenii se plâng de preocupările vatmanilor. La începutul acestei luni, o femeie a fost târâtă de tramvai în timp ce încerca să urce căruciorul în care avea copilul.

Cetăţeni: Şoferii vorbesc la telefon, ascultăm tot ce au făcut seara, ce au făcut la peşte, ce au făcut cu bunicii, ce au făcut la ţară. 

Societatea de Transport Bucureşti nu a comentat în niciun fel imaginile revoltătoare.

Aşa că, cel puţin pentru moment, nu se ştie dacă vatmanul în cauză va fi sancţionat sau dacă a fost măcar identificat. Primarul general speră. 

Nicuşor Dan, primarul general: Există un contract individual de muncă, există nişte norme interne şi sunt convins că STB-ul le va aplica. 

Poliţiştii de la Brigada Rutieră spun însă că vatmanul nu poate fi sancţionat, pentru că abaterea nu a fost constatată de un agent. Astfel că vatmanul a scăpat de o sancţiune de aproape 1200 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Se uită la babe şi le dă follow". Reacţia colegilor, după ce au văzut imaginile cu vatmanul care stă pe TikTok în cabină