Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şef de post din Vâlcea, lăsat fără arma din dotare. O femeie a solicitat un ordin de protecţie împotriva poliţistului

Şeful de post din localitatea vâlceană Amărăşti a rămas fără arma din dotare, dar şi fără dreptul de a conduce autospecialele Poliţiei! Totul s-a întâmplat după ce o femeie a solicitat un ordin de protecţie împotriva poliţistului.

de Redactia Observator

la 07.09.2024 , 09:10

Şef de post din Vâlcea, lăsat fără arma din dotare. O femeie a solicitat un ordin de protecţie împotriva poliţistului
Şef de post din Vâlcea, lăsat fără arma din dotare. O femeie a solicitat un ordin de protecţie împotriva poliţistului - Shutterstock

Femeia îl acuză pe agent de mai multe fapte de violenţă şi consideră că se află în pericol dacă bărbatul se apropie de ea. 

"Un bărbat în vârstă de 35 de ani, ar fi exercitat asupra acesteia și bunurilor sale, acte de violență, amenințări, șantaj și distrugere. Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul în cauză este agent de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Față de agentul de poliție a fost emis și un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Totodată, acestuia i-a fost retras armamentul și dreptul de a conduce autospecialele de poliție", a declarat Eduard Văduva, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Şef de post din Vâlcea, lăsat fără arma din dotare. O femeie a solicitat un ordin de protecţie împotriva poliţistului