Antena Meniu Search
x

Șeful Poliției de la Metrou, lăsat fără permis. A fost prins băut la volan și a fugit de agenți

Șeful Poliției de la Metroul din București, comisarul-șef Emanuel Nica, a fost lăsat fără permis după ce a fost prins băut la volan. El a încercat să fugă de agenții de la rutieră, dar a fost din nou prins și s-a ales cu dosar penal.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 30.07.2020, 18:34

Mașină a polițiștilor în misiune
Comisarul-șef Emanuel Nica, șeful poliției de la Metrou, a fost lăsat fără permis și a încercat să fugă de agenții de la Rutieră - Observator/Foto de arhivă
  • Emanuel Nica a încercat să fugă după ce i s-a luat permisul.
  • A fost prins de poliție în timp ce încerca să escaladeze un gard, spun surse din anchetă.

Surse din anchetă spun că incidentul s-a consumat miercuri seară, în jurul orei 22.00, când Emanuel Nica a fost oprit de agenții de la Rutieră. Comisarul-șef avea o alcoolemie de 0,09 și i-a fost luat permisul pentru 90 de zile, fără drept de a mai conduce.

În mod surprinzător, șeful poliției de la metrou s-a dus în mașină și a fugit, cu agenții pe urmele sale, spun aceleași surse. După o urmărire, el a fost oprit lângă Parcul Carol din București. Acolo, comisarul ar fi încercat să sară un gard, în parc, dar a fost ajuns din urmă de polițiști și încătușat.

Emanuel Nica s-a ales cu dosar penal. El era în timpul liber, menționează sursele citate. 

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Valentin Stan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Șeful Poliției de la Metrou, lăsat fără permis. A fost prins băut la volan și a fugit de agenți