Antena Meniu Search
x

Selly, prins cu 236 km/h, pe autostrada A1. Amenda primită de tânărul vlogger, care va fi 4 luni pieton. "Azi am făcut o greșeală"

Vloggerul Selly, pe numele său real Andrei Şelaru, a fost prins de poliţişti când conducea cu 236 de kilometri pe oră, pe autostrada A1. Tânărul de 23 de ani, originar din Craiova, a fost amendat cu 3.300 de lei şi a rămas fără permis pentru 120 de zile. "Azi am făcut o greșeală", a declarat ulterior Selly, pe Instagram.

de Redactia Observator

la 23.03.2024, 21:28

Selly, amendat cu 3.300 de lei. Vloggerul a rămas fără permis pentru 120 de zile

Selly a fost prins, sâmbătă, de poliţişti când conducea cu 236 de kilometri pe oră, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. El a fost amendat cu 3.300 de lei şi a rămas fără permis pentru 120 de zile.

Selly, amendat cu 3.300 de lei. Vloggerul a rămas fără permis pentru 120 de zile

”Astăzi, 23 martie, în jurul orei 14:50, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la km. 35 al sensului de mers către Piteşti, un autoturism ce se deplasa cu 236 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar, la volanul acestuia, a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova”, a transmis Poliţia Română.

Selly a fost amendat de 3.300 de lei, iar, ca măsură complemetară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.

Reacţia lui Selly: "Azi am făcut o greșeală"

Într-o postare pe Instagram, Selly a scris că regretă incidentul și admite că a fost iresponsabil.

"Azi am făcut o greșeală, eram pe A1 în drum spre Budeasa și pe o bucată mică de autostradă am mers cu peste 200 km/h și am fost luat de aparatul radar. A fost un moment de inconștiență pe care îl regret! Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteză. Indiferent cât mă grăbeam la filmare, trebuia să realizez că viața e mai presus de orice. Cumva e bine că rămân pieton patru luni, că mă învăț minte să nu mai fac așa ceva pe viitor", a scris tânărul vlogger.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Selly, prins cu 236 km/h, pe autostrada A1. Amenda primită de tânărul vlogger, care va fi 4 luni pieton. "Azi am făcut o greșeală"