Antena Meniu Search
x

Video Sentință pentru Gheorghe Dincă, în cazul crimelor de la Caracal. Magistraţii Tribunalului Olt au amânat pronunţarea pentru 23 septembrie

Încă o amânare în procesul crimelor care au cutremurat o ţară întreagă. La mai bine de 3 ani de la tragedia de la Caracal, magistrații încă nu au ajuns la o decizie. Gheorghe Dincă şi complicele său Ştefan Risipiţeanu mai au aşadar de aşteptat până să-şi afle sentinţa. Şi la primul termen, magistraţii Tribunalului Olt au amânat pronunţarea. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 09.09.2022, 12:23

Vezi și

Au trecut trei ani de la crima care a cutremurat o ţară întreagă şi mai mult de atât de la dispariţia Luizei Melencu. Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal şi complicele său Ştefan Risipiţeanu şi-ar putea afla sentința în 23 septembrie, după ce magistrații au amânat astăzi pronunțarea în dosar. 

Dincă, cel acuzat că le-a ucis pe cele două adolescente şi-a schimbat declaraţiile de nenumărate ori, spre disperarea familiilor celor două fete.

Procurorii cer ca Gheorghe Dincă să fie condamnat la 30 de ani de închisoare

La termenul care a avut loc pe 16 iunie a cerut instanţei să fie condamnat "pentru orice infracţiune, mai puţin pentru omor" şi a susţinut că nu există probe care să arate că el le-ar fi ucis pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu. Nu de aceeaşi părere a fost avocatul său, numit din oficiu, care a cerut instanţei pedeapsa maximă pentru Dincă, pentru că, potrivit propriei pledoarii, "din probele aflate la dosar rezultă că el le-a omorât pe cele două fete". În acord cu avocatul apărării a fost şi procurorul de şedinţă Alexandru Dragomir, şeful DIICOT Olt, care a cerut ca Gheorghe Dincă să fie condamnat la 30 de ani de închisoare, maximumul pe care l-ar putea primi, având în vedere că a împlinit 69 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sentință pentru Gheorghe Dincă, în cazul crimelor de la Caracal. Magistraţii Tribunalului Olt au amânat pronunţarea pentru 23 septembrie