Antena Meniu Search
x

SENZAȚIONAL! Halep, spectacol și calificare în SEMIFINALE!

Încă o victorie uriașă obținută de româncă la Wimbledon și o calificare istorică în penultimul act al turneului londonez

Încă o victorie uriașă obținută de româncă la Wimbledon și o calificare istorică în penultimul act al turneului londonez

Meciul din sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon a fost unul la discreția constănțencei, care s-a impus la capătul a două seturi, scor 6 - 4, 6 - 0. 

Germanca Sabine Lisicki i-a creat reale probleme româncei în prima manșă. Cunoscută pentru modul în care servește, nemțoaica a dus scorul la un neverosimil 4 - 1, senzația generală fiind că Simona nu este în apele ei. Ca o mare campioană, constănțeanca a revenit pas cu pas și a câștigat cinci ghem-uri la rând, izbutind astfel să ducă scorul la 1-0 la seturi.

După succesul din manșa de debut meciul nu a mai avut istoric, Simona câștigând cu 6 - 0. Victoria de la Wimbledon o aduce pe Halep mai aproape de prima poziție a clasamentului WTA și de primul trofeu de Mare Șlem. În acest moment primele două jucătoare ale lumii (Serena Williams și Li Na) au părăsit turneul londonez, în vreme ce specialista Maria Șarapova a fost eliminată în optimi de Angelique Kerber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » SENZAȚIONAL! Halep, spectacol și calificare în SEMIFINALE!