Antena Meniu Search
x

Foto Șerpi de peste 1.5 metri în Târgu Jiu și Motru, în mașini sau pe străzi. Oamenii au sunat la 112

Mai mulți șerpi de mari dimensiuni au fost preluați de jandarmii gorjeni și îndepărtați din zonele populate după ce oamenii, îngrijorați, au sunat la numărul de urgență 112.

de Redactia Observator

la 16.05.2022, 17:06

"Trei apeluri SNUAU 112 prin care cetățenii semnalau prezența unor șerpi în municipiile Târgu-Jiu și Motru au fost recepționate de Inspectoratul de Jandarmi Județean "Tudor Vladimirescu" Gorj în acest weekend. Șerpii au fost semnalați în zone publice, în apropierea sau chiar în interiorul autoturismelor cetățenilor și au fost capturați și îndepărtați de jandarmi în mediul natural", au transmis cei de la IJJ Gorj.

Unul dintre șerpi nu a fost găsit

Echipajele de intervenție s-au prezentat la locurile unde cetățenii au indicat prezența reptilelor, la două solicitări șerpii fiind găsiți și preluați. La o altă solicitare, însă, șarpele nu a fost găsit. Reptilele au avut lungimea de peste 150 de centrimetri, au precizat jandarmii, ceea ce explică îngrijorarea populației.

"În situații similare, le recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile și să solicite sprijinul instituțiilor abilitate prin SNUAU 112", au spus reprezentanții Jandarmeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Șerpi de peste 1.5 metri în Târgu Jiu și Motru, în mașini sau pe străzi. Oamenii au sunat la 112