Antena Meniu Search
x

Video Sfârşit cumplit pentru o bătrână din Galaţi: Bătută şi înjunghiată până la moarte, în propria casă. După faptă, criminalul a acoperit trupul femeii cu o pătură

O femeie de 80 de ani a fost ucisă în propria casă, într-un sat din Galaţi. Atacatorul a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit. Vă avertizăm urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Adrian Obreja

la 14.04.2024, 14:50

Vezi și

Faptul că femeia nu a fost văzută, ieri, în cursul zilei de către vecini le-a trezit suspiciuni. Spre seara, unul dintre vecini, care se ocupă de gospodăria femeii s-a dus să verifice despre ce este vorba.

I-a acoperit trupul cu o pătură

A găsit poarta principală închisă, lucru care nu se întâmpla de obicei şi atunci a alertat vecinii care au intrat în casă, acolo unde au găsit-o întinsă pe pat, acoperită cu o pătură şi cu urme de sânge în jurul ei. Au sunat la 112, mai mulţi poliţişti, un procuror şi un echipaj de la ambulanţă au sosit aici la faţa locului.

Pe trupul femeii s-au descoperit mai multe plăgi înjunghiate. Cercetările s-au întins până spre miezul nopţii, după care poliţiştii s-au retras din acest loc. Au fost chemaţi la audieri mai multe persoane, există un cerc de suspecţi, însă până acum nu a fost identificat autorul, deşi a trecut mai bine de 12 ore de când femeia a fost găsită decedată, dar şi mai mult de 24 de ore de când a fost văzută ultima oară vie. Se fac cercetări în acest caz, pentru a-l identifica pe autor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Sfârşit cumplit pentru o bătrână din Galaţi: Bătută şi înjunghiată până la moarte, în propria casă. După faptă, criminalul a acoperit trupul femeii cu o pătură