Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sfârşit tragic pentru un băieţel de 7 ani. A intrat în apele Jiului, la scăldat, dar n-a mai ieşit viu la suprafaţă

Un băiat de şapte ani s-a înecat în judeţul Dolj, în râul Jiu, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 17.07.2024 , 13:35

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi seara, prin apel la 112, că un minor a intrat în Jiu, în zona comunei Drănic şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Copilul venise la scăldat, în apele Jiului

”La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 21 de ani, împreună cu alţi trei minori de 7, 9 şi 11 ani, toţi din comuna Drănic, s-au deplasat la scăldat, în râul Jiu, în zona localităţii Drănic. La un moment dat, minorul de 7 ani a intrat în apa râului şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Totodată, la faţa locului s-au deplasat şi scafandri din cadrul ISU Dolj, iar în urma activităţilor de căutare, minorul a fost găsit în stare de inconştienţă”, au anunţat poliţiştii, potrivit news.ro

Vezi și

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în cele din urmă a fost constatat decesul băiatului. Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Sfârşit tragic pentru un băieţel de 7 ani. A intrat în apele Jiului, la scăldat, dar n-a mai ieşit viu la suprafaţă