Antena Meniu Search
x

Video Şi-a condus iubita spre moarte: Cei doi tineri din Suceava au pierit tragic după ce şoferul de 25 de ani a adormit la volan şi a lovit o altă maşină şi un TIR

Un cuplu tânăr şi-a pierdut viaţa într-un accident în care au mai fost implicate un autoturism şi un camion, în această dimineaţă pe o şosea din Suceava. Şoferul în vârstă de 25 de ani ar fi adormit la volan şi a intrat pe contrasens. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru bărbatul şi pasagera care au rămas încarceraţi. 

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 14:11

Vezi și

Martor: Ferească Dumnezeu şi Maica Domnului!

Accidentul s-a produs în jurul orei 6 în această dimineaţă, pe DN17, între localităţile Păltinoasa şi Ilişeşti. O clipă de neatenţie a făcut ca un şofer să piardă controlul volanului şi să intre pe contrasens. A lovit iniţial uşor un autoturism, după care a intrat frontal într-un camion. 

Florin Blănaru - şofer autoturism lovit iniţial: Eram pe banda mea şi am văzut cum a intrat dintr-odată pe banda mea, jumătate de metru şi din maşina mea a ricoşat direct în camion. 2.11 

Şoferul camionului: Au adormit la volan, s-au agăţat de Audi şi după aia au intrat direct, frontal... Era la 15 metri în faţa mea. 

Pe acelaşi subiect

Cei doi tineri, scoşi fără viaţă dintre fiare

Pompierii militari care au intervenit la faţa locului i-au găsit încarceraţi pe cei doi tineri, un bărbat de 25 de ani şi o femeie cu un an mai mică. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru ei. 

Ionuț Epureanu-pdc IPJ Suceava: În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

În total, în accident au fost implicate cinci persoane. Ceilalţi trei oameni, şoferul camionului, şoferul autoturismului acroşat şi pasagerul acestuia, nu au necesitat îngrijiri medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Şi-a condus iubita spre moarte: Cei doi tineri din Suceava au pierit tragic după ce şoferul de 25 de ani a adormit la volan şi a lovit o altă maşină şi un TIR