Antena Meniu Search
x

Doi tineri, de 24 şi 25 de ani, morţi într-un accident de groază, în Suceava. Două maşini şi un TIR s-au ciocnit, femeia şi bărbatul au rămas blocaţi între fiare

Tragedie cumplită în judeţul Suceava. Un bărbat în vârstă de 25 de ani şi o femeie de 24 de ani au murit, după ce un autotren şi două autoturisme s-au ciocnit. Cei doi se aflau în unul dintre autoturisme şi au rămas încarceraţi, echipele de intervenţie scoţându-i inconştienţi dintre fiarele maşinii.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 09:38

Vezi și

Doi tineri de 24 și 25 de ani au murit în urma accidentului produs marți pe DN 17, în localitatea Ilișești, județul Suceava.

În accident au fost implicate 2 autoturisme și un TIR

Accidentul a avut loc în localitatea Ilişeşti din judeţul Suceava. Potrivit ISU Suceava, şase persoane aflate în TIR şi în două autoturisme au fost implicate. Astfel, în autocamion se află șoferul, care nu necesită îngrijiri medicale. Într-unul dintre autoturisme se aflau cele două persoane încarcerate, iar în cea de-a treia mașină implicată, se aflau alte două persoane, care nu necesită transport la spital. 

La sosirea echipajelor de prim ajutor la faţa locului, în unul dintre autoturisme se aflau, încarceraţi, un bărbat de 25 de ani şi o femeie de 24 de ani. Aceştia au fost scoşi inconştienţi din maşină. În cazul uneia dintre victime, a fost declarat decesul pe loc, iar pentru cea de-a doua manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. 

Şoferul autotrenului şi cele trei persoane aflate în al doilea autoturism implicat în accident nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Doi tineri, de 24 şi 25 de ani, morţi într-un accident de groază, în Suceava. Două maşini şi un TIR s-au ciocnit, femeia şi bărbatul au rămas blocaţi între fiare