Antena Meniu Search
x

Video "Și-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe". Cum și-a găsit Dan soția moartă pe bancheta din spate al Audi-ului lor. Camelia era așteptată acasă de patru copii

Femeia din Focşani care a fost găsită moartă într-o maşină era o antreprenoare locală de succes. Soţul îi anunţase dispariţia la sfârşitul săptămânii trecute, iar ieri a găsit-o fără suflare. Tot el a sunat la şi 112. Cei doi aveau o relaţie de aproape 20 de ani şi patru copii împreună. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 26.09.2023, 19:46

Vezi și

Camelia Tuvene avea 32 de ani şi era tot timpul cu zâmbetul pe buze în fotografiile de pe reţelele sociale. Avea un salon de înfrumuseţare şi o curăţătorie de încălţăminte, iar lucrurile păreau că merg ca pe roate pentru familia ei.

Filmul unei descoperiri dramatice 

Ana Grigore, reporter Observator: În urmă cu câteva zile, femeia a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Soțul a anunțat poliţia şi tot el este cel care a descoperit cadavrul. A găsit maşina familiei în această parcare, iar femeia se afla pe bancheta din spate.

Gabriela Moroș, purtător de cuvânt SAJ Vrancea: S-a deplasat un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea de urgenţă tip C2, cu medic şi a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani decedată, fără indicaţii de resuscitare.

Pe acelaşi subiect

Cadavrul a fost găsit în zona de sud a oraşului, într-o parcare din faţa Mausoleului Eroilor, la aproape patru kilometri de casă. Potrivit medicilor, victima a murit cu mult timp înainte de a fi găsită.

Martor: Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau. Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia.

Apropiaţii o ştiau ca pe o fire veselă, lipsită de probleme şi exclud vrianta sinuciderii. Camelia era împreună cu soţul ei încă de la 14 ani şi aveau împreună patru copii, trei fetiţe şi un băieţel.

Reporter-Dan Tuvene, soţul Cameliei: Nu aveţi idee ce ar fi împins-o să facă asta?

- Nu am idee.

- Nu ştiţi, nu aţi simţit să fie în depresie?

- Nici nu mai ştiu acum ce să mai cred.

Prieten soţ: Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el , că poate să crească copiii singur.

Pe corpul femeii nu s-au identificat semne vizibile de violenţă. Rezultatul necropsiei va stabili cauzele decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Și-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe". Cum și-a găsit Dan soția moartă pe bancheta din spate al Audi-ului lor. Camelia era așteptată acasă de patru copii