Antena Meniu Search
x

Video Şi-a ucis soţia cu bestialitate, supărat că i-a dat muzica mai încet. Bărbatul din Pantelimon a aşteptat alături de fiul său să vină poliţia

O crimă teribilă a zguduit un cartier rezidenţial din oraşul Pantelimon. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi apoi l-a anunţat pe băiatul lor de doar 14 ani că i-a ucis mama. Copilul este cel care a sunat disperat la 112. Până la sosirea poliţiştilor, a stat cu tatăl-criminal în casă. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 16.10.2022, 19:24

Vezi și

Erau o familie retrasă, liniştită şi aparent fericită. Cei trei se mutaseră de un an în casa din oraşul Pantelimon. Nu erau cunoscuţi drept scandalagii. Nu ajunseseră nici cu vreun conflict la poliţie. Până ieri, când s-a dezlănţuit iadul. 

Şi-a ucis soţia supărat că i-a dat muzica mai încet

Cristina Filip, reporter Observator: Potrivit unor surse, ieri, în jurul prânzului cei doi au început să bea şi să asculte muzică în foişorul din curtea casei. La un moment dat, femeia a intrat în locuinţă, iar în jurul orei 19 a ieşit ca să dea muzica mai încet. La audieri, bărbatul le-a spus poliţiştilor că acest gest l-a enervat la culme, a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de trei ori în zona pieptului, iar ulterior l-a anunţat pe băiat care a şi sunat la 112. 

Copilul era în casă. Nu a ştiut de tragedia care se petrecea la câţiva metri de el. Apelul adolescentului de 14 ani a venit prea târziu. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru mama lui.

Pe acelaşi subiect

Anne Ciolcă IPJ Ilfov: La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă în cauză, a fost declarat decesul victimei.

Femeia avea doar 49 de ani. Soţul ei, un bărbat de 53 de ani, n-a încercat să fugă. A aşteptat alături de copil sosirea poliţiştilor şi apoi s-a predat. La locul crimei, oamenii legii au găsit mai multe sticle de alcool goale. 

Zdruncinaţi de vestea cumplită, rudele familiei s-au adunat în faţa casei. Băiatul a fost luat în grijă de mătuşa lui, sora mamei sale. 

Anchetatorii încearcă să pună acum cap la cap filmul crimei teribile. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi dacă va fi găsit vinovat riscă până la 20 de ani de închisoare. Peste 400 de femei au fost ucise în familie, în România, între 2013 şi 2021. 33 doar în primele opt luni ale anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şi-a ucis soţia cu bestialitate, supărat că i-a dat muzica mai încet. Bărbatul din Pantelimon a aşteptat alături de fiul său să vină poliţia