Antena Meniu Search
x

Şi-a ucis viitorul soţ şi le-a spus poliţiştilor din Botoşani că s-a sinucis. Elena a încercat să îşi şteargă urmele sub pretextul că bărbatul era depresiv

Crimă bizară în Botoşani. O femeie şi-a ucis viitorul soţ şi a încercat să îşi ascundă fapta. Elena le-a spus poliţiştilor că bărbatul suferea de depresie şi că s-ar fi sinucis. Medicii legişti au ajuns însă la concluzia că omul nu îşi putea provoca singur rănile care i-au adus moartea, iar botoşăneanca a fost arestată pentru 30 de zile.

de Monica Palade

la 30.10.2023, 13:15

Vezi și

"În cauză au fost demarate cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Ulterior, după administrarea probatoriului și efectuarea autopsiei, dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor", a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani, potrivit Monitorul de Botoşani.

Prima iubire şi ultima

Iubirea dintre Elena şi victima sa este una de durată. Femeia a susţinut că a fost prima ei iubire. Cu toate acestea, fiecare s-a căsătorit cu altcineva. Soţia bărbatului a murit în 2020, iar câteva luni mai târziu Elena s-a grăbit să îl consoleze, deşi era căsătorită. A urmat divorţul pentru ea, iar recent se interesase de ce acte are nevoie pentru a-şi uni destinul cu bărbatul iubit. Doar că în loc de nuntă, sătenii vor asista la o înmormântare.

"El era în depresie de vreo săptămână. Începuse să plângă. A zis că nu poate ieși afară, avea vin și rachiu. A zis că-și pune rachiu. El a mâncat. Când am venit înapoi de afară l-am găsit lat. El era îmbrăcat când am plecat și când am venit înapoi era în boxeri, ud. În casă nu era nimeni. Am pus mâna pe el. Era cald. Era pe jos. Era sânge, i-am luat cuțitul de lângă el. După aceea am căutat telefonul. M-am uitat printre haine, am sunat la 112. Era 9:08 seara când am sunat. Eu nu știu ce s-a întâmplat. Ca nu a dat niciun semn. Tot spunea că e în depresie. Își punea muzică de jale și plângea. Tot spunea să mergem la mama. Eu cred că s-a sinucis. Nu ne-am certat deloc în ziua aia", a declarat iniţial Elena.

Fiica minoră a bărbatului, care locuia cu cei doi, urmează să fie preluată în grijă de un frate mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şi-a ucis viitorul soţ şi le-a spus poliţiştilor din Botoşani că s-a sinucis. Elena a încercat să îşi şteargă urmele sub pretextul că bărbatul era depresiv