Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Şi-au văzut moartea cu ochii după ce un limitator de înălţime s-a prăbuşit peste maşina lor. Două persoane, rănite uşor

Un limitator de înălţime pentru autovehicule a căzut foarte aproape de un autoturism, luni după amiază, în oraşul Videle, din judeţul Teleorman. Primele date de la faţa locului indică faptul că două persoane sunt rănite uşor.

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 17:17

Un limitator de înălţime a fost desprins de la locul lui, căzând foarte aproape de un autoturism aflat în mişcare, pe un drum din Videle, judeţul Teleorman. 

Primele date de la faţa locului arată că un camion care transporta un buldoexacavator a acroşat limitatorul, acesta s-a desprins şi a căzut, fiind foarte aproape un autoturism aflat în mişcare, au declarat pentru News.ro surse locale. Şoferul autoturismului nu a mai putut evita impactul.

„Au rezultat două victime, rănite uşor, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 25 de ani, care sunt asistate la faţa locului de echipajele medicale. Pompierii asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii acestui eveniment”, au transmis oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Şi-au văzut moartea cu ochii după ce un limitator de înălţime s-a prăbuşit peste maşina lor. Două persoane, rănite uşor