Antena Meniu Search
x

Incendiu într-o locuinţă din Sibiu. Zece persoane evacuate, între care 8 copii. Focul ar fi pornit de la un scurtcircuit la calculator

Pompierii au evacuat joi, zece persoane, printre care se aflau şi doi copii, dintr-o locuinţă din localitatea Retiş, unde a avut loc un incendiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 15:57

Maşină de pompieri
Zece persoane evacuate de pompieri dintr-o locuinţă unde a avut loc un incendiu, în SIbiu - Shutterstock

"Înainte de sosirea pompierilor, un număr de peste 10 persoane s-au autoevacuat, iar 2 adulţi şi 8 copii au fost evacuaţi de pompieri. Din fericire, doar o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panică", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la unitatea unui calculator, iar ulterior s-a propagat la materialele textile din cameră şi la mobilier, afectând o suprafaţă totală de aproximativ 30 mp din locuinţă.

Totodată, degajarea de temperatură mare şi de fum dens a afectat locuinţa în proporţie de 80%, arată sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu într-o locuinţă din Sibiu. Zece persoane evacuate, între care 8 copii. Focul ar fi pornit de la un scurtcircuit la calculator