Antena Meniu Search
x

Festivalul Internaţional de Teatru este în plină desfăşurare la Sibiu (Video)

Sibiul este până pe 23 iunie cea mai mare scenă din Europa. Festivalul Internaţional de Teatru este în plină desfăşurare, iar oraşul e animat de trupele de teatru şi de turiştii sosiţi special pentru eveniment.

de Redactia Observator

la 19.06.2019, 11:14

Vezi și

Sibiul este până pe 23 iunie cea mai mare scenă din Europa. Festivalul Internaţional de Teatru este în plină desfăşurare, iar oraşul e animat de trupele de teatru şi de turiştii sosiţi special pentru eveniment. Peste 3.000 de artişti şi invitaţi speciali sunt aşteptaţi la cea de-a 26-a ediţie a festivalului.

Un altfel de spectacol, construit de la an la an mai frumos şi mai bine. La a 26-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu participă peste 3.000 de artişti, dar şi invitaţi speciali, din toate colţurile lumii.

Fanfara militară din Marea Britanie, una cu tradiţie ce datează încă din anul 1860, a mărşăluit pe străzile Sibiului. Spectacolul i-a încântat pe turiştii ajunşi în oraşul devenit în aceste zile capitala teatrului.

Festivalul de Teatru de la Sibiu se va încheia pe 23 iunie. Până atunci artiştii din 73 de ţări vor prezenta peste 500 de spectacole de teatru, dans, concerte sau expoziţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Festivalul Internaţional de Teatru este în plină desfăşurare la Sibiu (Video)