Antena Meniu Search
x

Simion Hăncescu, președintele FSLI: "Lucrurile nu sunt schimbate față de ziua de ieri, marți este grevă"

Lucrurile nu s-au schimbat, iar greva continuă și marți, anunță Simion Hăncescu, președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI). 

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 13:24

Liderul FSLI a confirmat faptul că angajații din învățământ au respins ultima propunere a Guvernului pentru încheierea grevei generale. Declarațiile au fost făcute joi, în fața Palatului Victoria, înainte de o nouă rundă de negocieri între reprezentanții Guvernului și sindicaliști.

Greva continuă și marți

„Lucrurile nu sunt schimbate față de ziua de ieri premierul ne-a invitat la noi discuții, probabil legate de întreaga listă de revendicări”, a declarat Hăncescu.

Liderul de sindicat a confirmat faptul că profesorii sunt dispuși să continue greva săptămâna viitoare.

„Marți vor veni oamenii la școală și atunci vor decide... marți este grevă, alte date eu nu am la această oră, oamenii au semnat pentru grevă generală”, a preciat Simion Hăncescu.

Sindicaliștii din educație au respins, încă de miercuri seara, oferta Guvernului. Ei nu sunt de acord cu eșalonarea majorării salariale și cer dublarea ofertei Executivului, de la 1.000 de lei la 2.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Simion Hăncescu, președintele FSLI: "Lucrurile nu sunt schimbate față de ziua de ieri, marți este grevă"