Simona Halep şi Emerich Jenei se alătură campaniei ”Maraton pentru Kassandra”

Publicat: 27.11.2014, 07:48.
Actualizat: 27.11.2014, 08:44

În jurul Kassandrei se adună nume mari şi oameni extraordinari, cu performanţe depsebite. Simona Halep, numărul trei în tenisul mondial, şi Emerich Jenei, fostul antrenor care a adus adus în România Cupa Campionilor Europen, i-au transmis mesaje de încurajare fetiţei de zece ani

În jurul Kassandrei se adună nume mari şi oameni extrraordinari, cu performanţe depsebite. Simona Halep, numărul trei în tenisul mondial, şi Emerich Jenei, fostul antrenor care a adus adus în România Cupa Campionilor Europen, i-au transmis mesaje de încurajare fetiţei de zece ani

Diseară, la ora 19, la Observator, o parte dintre susţinători se adună în jurul proiectului Maraton pentru Kassandra.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.