Antena Meniu Search
x

Singura stație smart pentru transport public din Galaţi, distrusă de un bărbat. Fusese montată abia de 2 luni

Singura stație smart din transportul public al orașului Galați a fost vandalizată de o persoană necunoscută. Unitatea a fost montată în centrul orașului în urmă cu două luni. Polițiștii îl caută pe cel vinovat tot cu ajutorul tehnologiei moderne.

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 15:44

O persoană necunoscută a spart ecranul statiei pe care erau afișate mesaje și a rupt mai multe echipamente.

„Cât rezistă o nouă stație de autobuz? Cât poftește fiecare dintre cei puși pe rele. Stația smart de la Potcoava de Aur, instalată în urmă cu mai puțin de două luni, a fost vandalizată, așa cum puteți vedea în imaginile atașate”, a transmis, luni, Primăria Galați, potrivit Mediafax.

Bărbatul, căutat de poliţie

Agresorul este căutat de polițiști cu ajutorul imaginilor obținute de camerele de supraveghere din zonă.

„Verificăm înregistrările camerelor de supraveghere pentru identificarea și sancționarea făptașului, însă răul a fost făcut. Nimeni nu poate păzi non-stop toate bunurile aflate pe domeniul public. Ține de fiecare dintre noi să le păstrăm. Fără bun simț și responsabilitate, nu putem avea orașul pe care ni-l dorim”, a precizat Primăria Galați.

Stația smart din orașul Galați este dotată cu Wi-Fi, camere de recunoaștere facială, display cu touch screen pentru călători, display pentru promovarea afacerilor locale și a evenimentelor organizate de Primăria Galați și sisteme de monitorizare a temperaturii, de producere a energiei și de încărcare a telefoanelor mobile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Singura stație smart pentru transport public din Galaţi, distrusă de un bărbat. Fusese montată abia de 2 luni