Antena Meniu Search
x

Foto Site-ul Ministerului Educației, spart de hackeri: "Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp"

Site-ul Ministerului Educaţiei a fost atacat cibernetic, iar hackerii au postat un mesaj în care afirmă că sistemul de învățământ din România este "foarte prost". "Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp", a apărut pe site-ul instituţiei, înainte ca pagina să fie setată ca fiind în mentenanţă.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 14:22

Vezi și

Site-ul Ministerului Educaţiei a fost piratat, iar hackerii au postat un mesaj în care afirmă că sistemul este foarte prost.

"Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu de căcat într-un mediu și mai de căcat arată nivelul lor de inteligență, care nu este foarte ridicat. Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp. Ce te învață școala în 10 ani poți învăța gratis pe youtube în 10 luni. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști dacă îi credeți și în ascultați, a apărut, luni dimineaţă, pe site-ul instituţiei.

Hackerii care au spart site-ul Ministerului Educației susţin că "şcoala este o pierdere de timp"

La ora transmiterii acestei ştiri platforma este nefuncţională, dar apare un mesaj setat de Sistemul de Telecomunicaţii Speciale, care arată că site-ul este în mentenanţă.

Oficialii Ministerului Educaţiei nu au precizat dacă datele elevilor au fost sustrase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Site-ul Ministerului Educației, spart de hackeri: "Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp"