Antena Meniu Search
x

Situaţie comică în Vaslui. În spatele a 70% dintre "furturile" de maşini reclamate sunt şoferii care au uitat unde au parcat

Declarate furate, dar uitate în parcări! Este vorba despre foarte multe maşini căutate mult timp de agenţii de la circulaţie din Vaslui, obligaţi de zecile de reclamaţii care au fost făcute de proprietari la Furturi Auto. Însă, după investigaţii şi căutări, nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor să descopere autoturismele cu pricina în diferite locuri. Şi s-a dovedit, până la urmă că reclamanții, pur și simplu au uitat unde le-au parcat. 

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 09:19

Vezi și

În raportul activității, de anul trecut, autorităţile din Vaslui au sesizat o situație oarecum comică. Majoritatea vasluienilor care au sunat panicați să anunțe că le-a fost furată maşina sunt, de fapt, fie persoane dezorientate, fie uituce.

"În proporţie de aproximativ 70%, chiar şi mai bine, acestea sunt generate de greşelile persoanelor vătămate care uită unde îşi parchează autoturismele", a declarat Dan Pelin, comisar șef.

"Cum să uite? Uită cu intenţie probabil"

Vasluienii mărturisesc că aceste reclamații au un cu totul alt substrat. Aceştia bănuiesc că erau în anumite stări euforice, care i-au făcut să uite unde și-au lăsat maşinile. "Doar dacă eşti sub influenţă a alcool, a altceva în afară de alcool, într-o cantitate mai mare, ca să nu comentez mai mult", spune un localnic"Cum să uite? Uită cu intenţie probabil. Ei zic că uită, dar nu cred că au uitat".

În anul 2023, au fost înregistrate 37 de sesizări la Poliție legate de furtul unor mașini, dintre care 25 au fost alarme false ale unor vasluieni, care au uitat unde le-au parcat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Situaţie comică în Vaslui. În spatele a 70% dintre "furturile" de maşini reclamate sunt şoferii care au uitat unde au parcat