Antena Meniu Search
x

Video Soarta tristă a bebeluşului găsit mort pe câmp, în Satu Mare. N-a apucat să trăiască nici măcar o zi, abandonat de mama minoră după o naştere în secret

O adolescentă de 16 ani din Satu Mare este anchetată pentru moartea copilului ei nou-născut. Fata ar fi abandonat bebeluşul pe un teren viran, imediat după naştere. Medicii chemaţi să dea primul ajutor nu au putut face nimic pentru copil.

de Angela Bertea

la 08.04.2024, 13:47

Vezi și

"Totul a început duminică dimineaţă, atunci când adolescenta ar fi născut bebeluşul acasă, în toaletă. Imediat după naştere, aceasta l-ar fi înfăşurat în nişte haine şi l-ar fi abandonat pe un câmp din localitatea Turţ din Satu Mare. La un moment dat, un localnic ce trecea pe acolo ar fi văzut bebeluşul şi a alertat autorităţile", transmite Angela Bertea, reporter Observator.

Bebeluş aruncat pe câmp de mama minoră

"Când au ajuns poliţiştii, bebeluşul nu mai respira. Anchetatorii au găsit-o şi pe mama acestuia, care a ajuns la spital pentru că a pierdut mult sânge. Tânăra a fost audiată, au fost audiaţi şi membri ai familiei tinerei. Există suspiciunea că fata şi-ar fi ucis propriul copil", adaugă Angela Bertea, reporter Observator.

"Tânăra este anchetată acum, iar cazul este preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Statu Mare", mai spune Angela Bertea, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Soarta tristă a bebeluşului găsit mort pe câmp, în Satu Mare. N-a apucat să trăiască nici măcar o zi, abandonat de mama minoră după o naştere în secret