Antena Meniu Search
x

Un şofer şi-a abandonat maşina în apropierea terminalului de la Otopeni

Situaţie incredibilă la cel mai mare aeroport din ţara noastră! Un şofer şi-a abandonat maşina într-o zonă interzisă în apropierea terminalului de la Otopeni. Aceasta este una aglomerată, unde traficul la orele de vârf devine un calvar.

de Redactia Observator

la 10.09.2019, 11:23

Vezi și

Situaţie incredibilă la cel mai mare aeroport din ţara noastră! Un şofer şi-a abandonat maşina într-o zonă interzisă în apropierea terminalului de la Otopeni. Aceasta este una aglomerată, unde traficul la orele de vârf devine un calvar. Totul a fost posibil din cauza unei proceduri puţin cunoscute. Deşi maşina ar urma să fie ridicată, proprietarul nu poate fi sancţionat.

În mod normal, niciun vehicul nu poate fi parcat în afara zonelor autorizate. Din motive de siguranţă, agenţii de pază au obligaţia de a raporta orice staţionare, chiar şi dacă e vorba de numai câteva minute.

O maşină parcată în stradă, în faţa terminalului plecări, chiar pe banda întâi, pare să fie excepţia de la regulă.

Deşi, iniţial, şoferul a beneficiat de procedura de contingenţă, adică şi-a putut parca maşina aici pentru că nu erau locuri suficiente în parcare, nu s-a mai întors ulterior să o recupereze.

O procedură internă de care foarte puţini au auzit şi beneficiază. Totuşi, într-un răspuns oficial, reprezentanţii aerportului spun că parcările se supraaglomerează aproape zilnic, aşa că astfel de situaţii apar.

Autoturismul a fost verificat de agenţii antitero, spun reprezentanţii aeroportului. Deşi maşina va fi mutată, proprietarul nu va fi sancţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Un şofer şi-a abandonat maşina în apropierea terminalului de la Otopeni