Antena Meniu Search
x

Un șofer vitezoman a lovit trei oameni și patru mașini, în Constanța

Scene parcă desprinse din filmele de acţiune s-au derulat vineri seară pe o stradă din Constanţa. Un şofer a lovit trei pietoni şi patru autoturisme parcate în timp ce gonea cu viteză, cu spatele, şi cu portierele deschise.

de Redactia Observator

la 26.10.2019, 13:13

Vezi și

Scene parcă desprinse din filmele de acţiune s-au derulat vineri seară pe o stradă din Constanţa. Un şofer a lovit trei pietoni şi patru autoturisme parcate în timp ce gonea cu viteză, cu spatele, şi cu portierele deschise. S-a oprit apoi într-o bordură, şi-a abandonat maşina şi a fugit. Scenele au fost surprinse pe camerele de supraveghere din zonă. În imagini, apar în urma maşinii câteva persoane înarmate cu bâte, semn că totul a izbucnit în urma unui conflict. Şoferul e căutat acum de poliţişti.

Ora 20 şi 47 de minute. Pe strada Delfinului din Constanţa, o maşină decapotabilă porneşte în trombă, cu spatele, cu portierele deschise. În urma sa apar mai multe persoane, printre care şi o femeie desculţă, înarmată cu două bâte.

Un conflict între câteva persoane de etnie rromă, spun vecinii, a provocat scandalul finalizat cu un accident. În goana nebună, şoferul teribilist a lovit trei pietoni şi patru autoturisme parcate şi a rupt apoi un gard. Speriaţi, localnicii au ieşit în stradă.

Însă, nici urmă de protagoniştii scandalului şi nici de şofer. După accident, individul a abandonat maşina.

Deşi l-au identificat, oamenii legii nu au reuşit să îl şi prindă. Poliţiştii au stabilit însă că tânărul de 29 de ani avea permis de conducere şi maşina era asigurată. Nu este exclus să fi fost băut sau sub influenţa drogurilor. Pe numele său, a fost deschis deja un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, distrugere şi fugă de la locul faptei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un șofer vitezoman a lovit trei oameni și patru mașini, în Constanța