Antena Meniu Search
x

Şoferul unei dubiţe care a ucis un om, în Dâmboviţa, a fost filmat când fugea de la locul accidentului

Şoferul unei dubiţe care a ucis un om, în Dâmboviţa, a fost filmat când fugea de la locul accidentului. S-a dus acasă şi abia după două ore a sunat la 112. 

Şoferul fugar are 28 de ani
Şoferul unei dubiţe care a ucis un om, în Dâmboviţa, a fost filmat când fugea de la locul accidentului - Captură video

Şoferul unei dubiţe care a ucis un om, în Dâmboviţa, a fost filmat când fugea de la locul accidentului. S-a dus acasă şi abia după două ore a sunat la 112. 

Un şofer din Dâmboviţa este cercetat de poliţişti după ce, duminică, 2 decembrie, a accidentat mortal un pieton, iar după aceea a fugit de la locul faptei. Şoferul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei case. Pe imagini nu se vede impactul, dar dubiţa opreşte, şoferul se dă jos şi merge în şanţul unde fusese aruncată victima.

Descoperă că bărbatul pe care l-a lovit, şi pe care îl cunoştea, e mort. Aşa că o ia la fugă, se urcă la volan şi fuge cu viteză.

Accidentul a avut loc pe raza comunei Hulubeşti, iar şoferul are 28 de ani, este din Butoiu de Jos, satul învecinat.  

Imediat după ce l-a lovit moral cu maşina pe un tânăr de 31 de ani şoferul a fugit de la locul faptei. Având mustrări de conştiinţă, şoferul s-a prezentat după două ore de la producerea accidentului la Poliţia din Găeşti pentru a declara evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şoferul unei dubiţe care a ucis un om, în Dâmboviţa, a fost filmat când fugea de la locul accidentului