Antena Meniu Search
x

Șoferul vitezoman care a provocat accidentul mortal din Tulcea, arestat preventiv (Video)

Șoferul care a provocat accidentul mortal din Văcăreni, județul Tulcea, a fost arestat preventiv. Mașina condusă de tânărul de 39 de ani a ucis un copil de 3 ani, o tânără însărcinată și o femeie de 79 de ani.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 12.08.2019, 21:13

Șoferul care a făcut accidentul din Tulcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile Vezi și

Șoferul care a provocat accidentul mortal din Văcăreni, județul Tulcea, a fost arestat preventiv. Mașina condusă de tânărul de 39 de ani a ucis un copil de 3 ani, o tânără însărcinată și o femeie de 79 de ani. Alte trei persoane, între care o altă tânără însărcinată, sunt în stare foarte gravă.

Luni seară, la 24 de ore după accidentul devastator pe care l-a provocat, șoferul a fost scos din tribunal și trimis după gratii, pentru 30 de zile. 

”Pe numele conducătorului auto implicat in accidentul rutier din data de 11 august a.c., de pe raza localității Văcăreni, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis anchetatorii.

După accidentul mortal, șoferul de 39 de ani originar din Luncavița a fugit, dar a fost prins de polițiști. Vitezomanul urcase băut la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Șoferul vitezoman care a provocat accidentul mortal din Tulcea, arestat preventiv (Video)