Antena Meniu Search
x

Video Şofer bătut cu bestialitate de un biciclist, în traficul din Timişoara, după ce a parcat pe trotuar. Agresorul s-a dezlănţuit de faţă cu fetiţa lui

Altercaţie în trafic după ce un şofer şi-ar fi parcat maşina pe trotuar. Bărbatul a fost luat la bătaie de un biciclist, care l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele.

de Redactia Observator

la 11.10.2022, 16:36

Vezi și

Şi mai şocant este faptul că agresorul s-a dezlănţuit de faţă cu fetiţa lui, aflată şi ea pe bicicletă. Pe imaginile surprinse de trecători, se vede cum copila, speriată, îi cere plângând tatălui să se oprească. Victima a ajuns la spital şi apoi a mers, de urgenţă, la IML să-şi scoată certificat medico-legal pentru plângerea la poliţie.  

Cum s-a petrecut incidentul dintre şofer şi biciclist

Incidentul a avut loc pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timişoara. Şoferul unei maşini şi-a parcat automobilul pe trotuar pentru a lăsa un colet la un bar, iar un biciclist care se afla în zonă cu fiica sa i-a cerut şoferului să îşi mute maşina de pe trotuar, deoarece încurcă circulaţia pietonilor şi bicicliştilor. Ulterior lucrurile au scăpat de sub control.

”Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timişoara, a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi, respectiv între un conducător auto şi un biciclist. Conducătorul  auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic şi verbal de către biciclist”, transmite IPJ Timiş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi fac verificări pentru identificarea biciclistului precum şi pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şofer bătut cu bestialitate de un biciclist, în traficul din Timişoara, după ce a parcat pe trotuar. Agresorul s-a dezlănţuit de faţă cu fetiţa lui