Antena Meniu Search
x

Video "Tot mai tare îl lovea". Şoferul din Timişoara, bătut de un biciclist, primele declaraţii după incident. Mama victimei, mărturii cu ochii în lacrimi

Scene violente în trafic după ce un şofer şi-ar fi parcat maşina pe trotuar, în Timişoara. Bărbatul a fost pus la pământ, sub o ploaie de lovituri, de un biciclist. Şi mai revoltător este faptul că agresorul s-a dezlănţuit de faţă cu fetiţa lui. Şoferul bătut a ajuns la spital, în timp ce poliţia a deschis deja dosar penal şi îl caută pe biciclistul bătăuş.

de Redactia Observator

la 11.10.2022, 16:32

Vezi și

Pus la pământ şi lovit cu bestialitate, tânărul de 21 de ani îl roagă pe biciclist să se oprească. Agresorul se dezlănţuie de faţă cu fiica lui. În imaginile surprinse de trecători, se vede cum fetiţa priveşte speriată episodul violent. 

Cu câteva minute în urmă, şoferul îşi parcase maşina în faţa casei de pariuri unde lucrează, iar asta se pare că l-a scos din minţi pe biciclist.

Denis Dincă, victimă: Eu am ieşit afară şi i-am spus că imediat o să dau maşina la o parte că el staătea cu piciorul pe maşină. 

Reporter: Ar fi avut loc sa treacă?

Pe acelaşi subiect

Denis Dincă, victimă:  Da, ar fi avut. Mi-a dat aici în spate la cap, a intrat cu bicicleta in genunchi si m-a strans de degete foarte tare, nici nu mi le mai simt. 

Şofer, snopit în bătaie de un biciclist agresiv

Lucrurile au scăpat rapid de sub control. 

Denis Dincă, victimă: N-am vrut sincer să ripostez pentru că am vazut ca era si cu fetiţa şi nah

Mama victimei: Ea zicea "tata, lasă-l te rog frumos în pace, lasă-l." Şi tot mai tare îl lovea. Cum... păi cum o copilă minoră, că se vedea că e mică langa el, să dai aşa intr-un copil pentru că şi eu sunt mamă.

Tânărul bătut a mers şi la Institutul de Medicină Legală pentru a putea dovedi agresiunea în instanţă.

Aurora Voicilă – IPJ Timiș: În acest moment poliţiştii efectuează cercetări intr-un dosar penal sub asepctul săvârşirii de lovire sau alte violente şi fac verificări în vederea depistării biciclistului.

Până acum, biciclistul agresiv nu a fost găsit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Tot mai tare îl lovea". Şoferul din Timişoara, bătut de un biciclist, primele declaraţii după incident. Mama victimei, mărturii cu ochii în lacrimi