Antena Meniu Search
x

Goană nebună după un Audi, pe străzile din Iași. Polițiștii l-au filmat pe șoferul beat, în timpul urmăririi (Video)

Urmărire ca în filme, noaptea trecută, pe străzile din Iași. Șoferul unui Audi le-a dat de furcă polițiștilor, noaptea trecută, după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor din trafic.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.07.2020, 10:17

Goană nebună după un Audi, pe străzile din Iași. Polițiștii l-au filmat pe șoferul beat, în timpul urmăririi Vezi și
  • Un șofer beat și fără permis a refuzat să tragă pe dreapta, la semnalele polițiștilor.
  • Tânărul de 30 de ani s-a ales cu dosar penal.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani s-a ales cu dosar penal, fiind prins de polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași beat și fără permis.

Oamenii legii se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Iași când i-au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta.

"Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, s-a procedat la urmărirea autoturismului, care a fost identificat abandonat pe raza municipiului Iași", a transmis IPJ Iași.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, individul era condamnat 1 an și 6 luni cu suspendare pentru aceleași fapte, adică alcool și conducere fără permis.

Comunicatul IPJ Iași

La data de 6 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași, împreuncă cu un polițist local, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Iași, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, s-a procedat la urmărirea autoturismului, care a fost identificat abandonat pe raza municipiului Iași.

Ulterior bărbatul care ar fi condus autoturismului a fost depistat și identificat în persoana unui bărbat, de 30 de ani, din municipiul Iași, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor transmise de reporterul Observator în Iași, Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Goană nebună după un Audi, pe străzile din Iași. Polițiștii l-au filmat pe șoferul beat, în timpul urmăririi (Video)