Antena Meniu Search
x

Șoferul cu BMW ajuns pieton după ce s-a pus în fața unui tramvai are de plată și o amendă

Un bucureştean care a confundat şinele de tramvai cu şoseaua a învăţat pe propria piele că regulile se aplică tuturor. Maşina BMW pe care o conducea a fost lovită de un tramvai.

de Redactia Observator

la 05.01.2020, 22:03

Vezi și

Un bucureştean care a confundat şinele de tramvai cu şoseaua a învăţat pe propria piele că regulile se aplică tuturor. Maşina BMW pe care o conducea a fost lovită de un tramvai. Totul s-a întâmplat în centrul Bucureștiului, acolo unde un şofer a depăşit coloana de maşini chiar pe linia de tramvai.

Deşi semaforul arăta culoarea verde, bărbatul nu se grăbea, spre disperarea vatmanului care era chiar în spatele lui. Şoferul autoturismului a accelerat, după care a frânat brusc. A fost momentul în care tramvaiul i-a lovit maşina. Bărbatul s-a dat jos şi i-a cerut explicaţii vatmanului, însă angajatul STB şi-a continuat drumul.

Şoferul nu s-a lăsat mai prejos şi a urmărit mijlocul de transport în comun, certându-se cu vatmanul. Un conflict care nu i-a fost deloc util. Şoferul maşinii a rămas fără permis şi a fost amendat cu 2.200 de lei pentru că nu a declarat accidentul poliţiştilor şi pentru că a condus pe linia de tramvai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șoferul cu BMW ajuns pieton după ce s-a pus în fața unui tramvai are de plată și o amendă