Antena Meniu Search
x

Şofer clujean de 29 de ani, drogat la volan şi cu RCA-ul maşinii expirat. Cum l-au prins poliţiştii a doua zi

Un tânăr de 29 de ani din județul Cluj a fost pus sub control judiciar pentru 50 de zile, după ce a fost prins în timp ce conducea o mașină fără plăcuțe de înmatriculare. Cu o zi înainte, tânărul a fost depistat conducând sub influența substanțelor interzise și cu polița RCA expirată.

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 12:26

Un şofer clujean a fost prins de poliţişti drogat şi cu RCA-ul expirat. A doua zi, s-a urcat din nou la volanul maşinii
Un şofer clujean a fost prins de poliţişti drogat şi cu RCA-ul expirat. A doua zi, s-a urcat din nou la volanul maşinii - Shutterstock

"La data de 9 septembrie a.c., polițiștii Secție 3 Poliție Rurală Baciu au dispus reținerea unui tânăr de 29 de ani, din comuna Baciu, cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. În fapt, la data de 8 septembrie a.c, în jurul orei 00.00, tânărul a fost oprit pentru control de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism condus pe raza localității Florești. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ, însă testarea cu aparatul drugtest a semnalat prezența substanțelor interzise, context în care polițiștii l-au condus pe acesta la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice", transmite IPJ Cluj.

Polițiștii au constatat și că autoturismul avea polița de asigurare obligatorie expirată, fiindu-i astfel aplicată o sancțiune contravențională și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare și ale plăcuțelor montate pe autoturism.

Tânărul de 29 de ani are acum dosar penal. A fost pus sub control judiciar pentru 50 de zile

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

"La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu l-au depistat pe acesta în trafic, pe strada Transilvania, conducând un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare. S-a constatat, de asemenea, că dreptul acestuia de a conduce autovehicule era suspendat, urmare depistării în trafic de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, cu o zi în urmă, când s-a dispus și reținerea certificatului de înmatriculare al autoturismului", se mai arată în comunicat.

Tânărul a fost prezentat instanței, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 50 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şofer clujean de 29 de ani, drogat la volan şi cu RCA-ul maşinii expirat. Cum l-au prins poliţiştii a doua zi