Antena Meniu Search
x

Video Şofer de autobuz, erou în Constanţa. A tras pe dreapta şi a fugit să resusciteze un bărbat prăbuşit inert lângă soţie, pe trotuar. Totul a fost filmat

Un şofer de autobuz din Constanţa a devenit erou, după ce a salvat viaţa unui pieton. Era în cursă când a văzut că pe trotuar un bărbat se prăbuşeşte inert lângă soţia lui. Şoferul a oprit imediat şi a fugit să îl resusciteze. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale autobuzului.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 08.03.2024, 14:29

Vezi și

Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, puţin înainte de ora 8, pe un bulevard principal din Constanţa. Bărbatului de 50 de ani i s-a făcut rău şi a căzut ca secerat lângă soţia lui, care a încercat în zadar să îl ridice. Toată scena a fost văzută de un şofer de autobuz, care a oprit, a coborât şi a alergat într-un suflet să îi acorde primul ajutor. L-a întors pe bărbat cu faţa în sus, i-a făcut masaj cardiac şi respiraţie gură la gură. Între timp, oamenii care se aflau în zonă au sunat la 112  şi au cerut ajutor.

Timp ce 3 minute a avut loc această scenă.

Bărbat prăbuşit pe trotuar, în Constanţa, readus la viaţă de un şofer de autobuz. Totul a fost filmat

Ulterior, bărbatul a deschis ochii şi a început să respire. Între timp, la faţa locului a ajuns şi ambulanţa, iar victima a fost transportată la spital, conştientă şi cooperantă. 

Şoferul de autobuz s-a întors la volan şi i-a dus în continuare pe pasageri pe traseu. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere de pe autobuz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şofer de autobuz, erou în Constanţa. A tras pe dreapta şi a fugit să resusciteze un bărbat prăbuşit inert lângă soţie, pe trotuar. Totul a fost filmat