Antena Meniu Search
x

Şofer de microbuz, rupt de beat, prins când circula haotic prin Buzău. Polițiștii i-au făcut ''cadou'' un dosar penal

Un bărbat de 32 de ani, din Vadu Pașii, județul Buzău, a fost reținut de polițiști, după ce a fost observat conducând haotic prin orașul Buzău. Polițiștii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,44 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 01.04.2023, 13:11

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Un echipaj de poliție al Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Buzău a observat, vineri seara, că șoferul unui autovehicul destinat transportului de persoane avea un comportament neadecvat în timp ce conducea pe o stradă din municipiul Buzău.

Polițiștii l-au oprit și în urma verificărilor au stabilit faptul că șoferul este un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Vadu Pașii, care era băut. Întrucât acesta emana halena alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și s-a stabilit că avea o alcoolemie de 1,44 mg/litru.

Șoferul a refuzat recoltarea de probe de sânge, astfel că polițiștii au întocmit dosar penal. Sâmbătă, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şofer de microbuz, rupt de beat, prins când circula haotic prin Buzău. Polițiștii i-au făcut ''cadou'' un dosar penal