Antena Meniu Search
x

Șofer de TIR bulgar, reținut după ce s-a urcat băut la volan şi a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, în Dolj

Un șofer de TIR bulgar, în vârstă de 54 de ani, a fost reținut de polițiștii din Dolj, după ce miercuri ar fi lovit, pe DN6, o femeie aflată pe trecerea pentru pietoni. Șoferul avea o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 10:57

- Shutterstock

Poliţişti din Dolj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 54 de ani, cetăţean bulgar, pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Miercuri, în timp ce conducea un TIR pe DN 6, în afara localității Işalniţa, bărbatul ar fi accidentat o femeie de 49 de ani, din municipiul Craiova, ce se angajase în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, relatează Mediafax. În urma accidentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut miercuri seara și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj, iar joi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR bulgar, reținut după ce s-a urcat băut la volan şi a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, în Dolj