Antena Meniu Search
x

Video Șofer de TIR, prins mort de beat la volan, în Bacău. Polițiștii l-au scos cu forța din cabină: "Era influenţat de alcoolul pe care îl avea la bord"

Un șofer de TIR a fost prins de polițiștii din Bacău în timp ce conducea beat. Bărbatul transporta o încărcătură de 30 de tone de combustibil. Șoferul s-a opus când i s-a cerut să coboare din cabina TIR-ului, așa că a fost dat jos cu forța de către agenții de poliție.

de Redactia Observator

la 12.03.2023, 09:36

Vezi și

În imaginile postate pe Facebook se vede cum poliţiştii îi cer şoferului să coboare din cabina TIR-ului, însă acesta se opune, astfel că este dat jos de agenţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferul conducea beat

”Până în acest moment s-a încercat şi de vorbă bună, nu a funcţionat! Probabil era influenţat de alcoolul pe care îl avea la «bord»… 1,34 mg/l alcool în aerul expirat. V-am spus că avea şi o încărcătură de 30 de tone de combustibil? Mulţumim poliţiştilor din Bacău pentru o treabă bine făcută şi evitarea unui dezastru de proporţii!”, au scris reprezentanţii Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR, prins mort de beat la volan, în Bacău. Polițiștii l-au scos cu forța din cabină: "Era influenţat de alcoolul pe care îl avea la bord"