Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șofer de TIR scos în viață din cabina strivită într-un accident între două autotrenuri și un autoturism, în Dâmbovița

Două tiruri și un autoturism s-au ciocnit, marți seară, pe DN 72, în localitatea Viișoara, din județul Dâmbovița. Trei persoane au fost rănite în accident, una dintre ele rămânând încarcerată în cabină. Într-un TIR se afla o încărcătură de clorură de potasiu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.08.2021, 19:54

Accidentul a avut loc pe DN72 în comuna Ulmi sat Viisoara și au fost implicate trei  autovehicule: 2 tiruri și un autoturism. Două dintre victime s-au autoevacuat, în timp ce cea de-a treia a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi descarcerată, potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin.

La locul accidentului au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 1 descarcerare și 2 ambulante SMURD, precum și 4 ambulanțe SAJ.

Persoana rămasă blocata în cabina unuia dintre autotrenuri a fost scoasă de pompieri și preluata de un echipaj SAJ cu medic pentru îngrijiri medicale. Aceasta este conștientă și cooperanta. Celelalte două persoane au fost preluate de alte două echipaje SAJ și transportate la UPU Târgoviște. Circulația a fost blocată în ambele sensuri de mers, ulterior fiind dirijată alternativ, pe un singur sens. 

Dintre cele două autotrenuri, doar unul era încărcat și transporta clorură de potasiu. Echipajele de pompieri asigura și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR scos în viață din cabina strivită într-un accident între două autotrenuri și un autoturism, în Dâmbovița